ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.
ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.
ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.
ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.
ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.
ASHANTI HA+RH COLLAGEN  1x2ml.

ASHANTI HA+RH COLLAGEN 1x2ml.

Ultimele produse in stoc
250,00 RON
cu TVA

ASHANTI Ha + Rh Collagen Biostimulant

Redermalizant de noua generație pe baza de Rh-Colagen recombinant și Acid Hialuronic

Compoziţie: 

- L-HA 8 mg acid hialuronic cu greutate moleculară mică

- Rh Colagen 20 mg

- H-HA 8 mg acid hialuronic cu greutate moleculară mare

 

ASHANTI definește o abordare inovativa a terapiei anti-aging. Eficacitatea extraordinara rezulta din utilizarea sinergiei acidului hialuronic cu greutate moleculara mica și mare cu lungimi selectate ale lanțului fuzionat cu colagen Rh de tip I recombinat. Formula avansata a preparatului a fost conceputa pentru a îmbunatați imediat fermitatea și întinerirea biologică a pielii.

- Combinația de Acid Hialuronic și R-colagen are un efect bidirecțional asupra celulelor fibroblaste, inițiind sinteza noului pro-colagen de tip I, îmbunatațind calitatea matricei extracelulare și facilitand migrarea celulelor. În plus, stimularea fibroblastelor stimuleaza producția de elastina, precum și acid hialuronic endogen. Datorita acestui mecanism de acțiune bidirecțional, pielea devine mai ferma, mai elastica și mai bine hidratata.

Produsul de mezoterapie Ashanti este o terapie excelenta de întinerire și lifting destinata tenului matur, uscat, flacid, dezhidratat. Efecte spectaculoase ale terapiei se obțin și în cazul numeroaselor riduri, porilor dilatați și cicatricilor de acnee. Un tratament dedicat întineririi feței, gatului, decolteului, mainilor, precum și a tratamentelor pentru reducerea laxitatii corpului.

Ashanti este o sinergie de activități în domeniul reconstrucției colagenului prezent în piele, stimularea formarii de noi fibre de colagen, imbunatatirea calitatii matricei extracelulare, sinteza acidului hialuronic endogen, reconstrucției cu elastina.

EFECTELE TRATAMENTULUI: îmbunatațirea hidratarii pielii crescând coeziunea și densitatea pielii, lifting facial și îmbunatațirea tensiunii acesteia, umplerea și reducerea ridurilor, netezirea cicatricilor post-traumatice și acneice, reducerea porilor pielii, redefineste ovalul facial, elimina vergeturile și laxitatea țesuturilor.

TRATAMENT: Terapia Ashanti include 2 tratamente efectuate la interval de o luna și un tratament booster o dată la 3 luni

Tehnica recomandata de aplicare: mezoterapie punctata,  liniar

PACHETUL CONTINE O SERINGA de 2 ML.

Produs: MEDISEPTE, KOREA

2 Produse
Nu exista recenzii

Clientii care au ales acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat