Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin GLS cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin GLS Express cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

RETUR: Pentru ca returul produselor sa fie acceptat cu siguranta, va rugam sa il efectuati in maxim 3 zile lucratoare de la primirea acestuia iar produsele sa fie returnate sigilate si in ambalajul original. In caz contrar existand riscul de refuz al returului.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat