FIOLA BIOTINA  5 ml. 10 fiole
FIOLA BIOTINA  5 ml. 10 fiole
  • -25%
FIOLA BIOTINA  5 ml. 10 fiole
FIOLA BIOTINA  5 ml. 10 fiole

FIOLA BIOTINA 5 ml. 10 fiole

Ultimele produse in stoc
127,50 RON 170,00 RON -25%
cu TVA

Fiole pentru regenerarea celulara

Cutie: 5ml. 10 fiole

 

•Indicatii: Fiolele cu Biotina sunt un aliat excelent in tratamentele profesionale in care este necesara hidratarea pielii, imbunatatirea aspectului pielii si combaterea caderii parului. Utilizarea acestora cu tehnologia adecvată favorizează și îmbunătățește tratamentele de cabină destinate tratamentului acneei, deshidratării pielii și căderii părului.

•Beneficii: Îmbunătățește funcția de barieră a pielii deoarece stimulează regenerarea acesteia. Prin urmare, mai putem spune că hidratează și previne uscarea pielii și reduce ridurile. Promovează creșterea părului, repara părul deteriorat, îmbunătățește alopecia și părul devitalizat. Îmbunătățește foliculii de păr slăbiți.

•Mod de utilizare: Utilizare locală. Eficacitatea Biotinei este imbunatatita prin aplicarea cu aparatura cosmetica. Se aplica cu un masaj usor sau impreuna cu aparate de estetica precum electroforeza, iontoforeza, mezoterapia prin electroporatie transdermica, radiofrecventa si altele.

•Ingrediente Active: Biotina

Cosmetică medicală de ultima generatie, datorită concentrației sale ridicate și a combinației de ingrediente bioactive produsele SkinClinic sunt folosite de peste 2000 de medici și specialiști din Spania si din intreaga lume

2 Produse
Nu exista recenzii

Clientii care au ales acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat