Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML
  • -20%
Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML
Lipo-X FAT  1x30ML

Lipo-X FAT 1x30ML

112,00 RON 140,00 RON -20%
cu TVA

Lipo-X FAT este o terapie inovatoare pentru reducerea țesutului adipos localizat

1x 30ml.

 

DESCRIERE:

Lipo-X FAT este o terapie inovatoare pentru reducerea țesutului adipos localizat bazată pe o combinație sinergică de fosfatidilcolină și deoxicolat de sodiu. Acțiunea lipolitică a fost îmbunătățită de un complex de peptide care provoacă un efect suplimentar de fermitate a țesuturilor. Conținutul suplimentar de L-carnitină îmbunătățește și accelerează procesul de lipoliză și metabolizare a acizilor grași eliberați. Compoziția cu spectru larg a produsului asigură un efect complet de modelare a corpului, menținând în același timp pielea în stare excelentă.

INGREDIENTE: apă, fospatidilcolină, l-carnitină, deoxicolat de sodiu, acetil hexapeptidă-8, alcool benzilic, 1-2 hexandiol

STERILIZAREA: Conținutul fiolei Lipo-X FAT a fost sterilizat 

INDICAȚII: Lipo-X FAT este un cocktail pentru reducerea grăsimilor, celulita, conturarea corpului și îmbunătățirea conturului corpului. Efectul tratamentului este reducerea locală a circumferinței corpului, reducerea celulitei, îmbunătățirea tonusului și fermității pielii. Lipo-X FAT este o alternativă și/sau continuare a tratamentelor chirurgicale de liposucție.

Lipo-X FAT este un tratament non-invaziv pentru conturarea corpului. Efectul produsului este descompunerea celulelor țesutului adipos, precum și descompunerea trigliceridelor în componentele lor: glicerol și acizi grași liberi. Grăsimile eliberate sunt transportate în ficat, unde sunt descompuse și apoi eliminate din organism.

CONTRAINDICATII: Nu trebuie utilizat direct în zona vaselor de sânge mari, în zona implanturilor neresorbabile persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele preparatului, în/sau în jurul zonelor de inflamație sau infecție a pielii, pacienții cu tulburări de sângerare care iau agenți trombolitici sau anticoagulante, pacienți cu boli autoimune ale pielii și alergii severe, pacienți cu disfuncții și boli hepatice și renale, persoane cu diabet și tulburări vasculare, pacienți cu porfirie, pacienți cu epilepsie cunoscută, la femeile însărcinate și care alăptează

PRECAUȚII:

Lipo-X FAT nu este un medicament. Poate fi utilizat in tratamentul mezoterapiei cu aparatura tehnologica cosmetica prin aplicarea preparatului o data la doua saptamani . Puteți ajuta la obținerea rezultatelor tratamentului prin utilizarea unui masaj pentru drenaj limfatic sau pneumatic

Lipo-X FAT trebuie utilizat numai de catre PROFESIONISTI cu pregătire adecvată pentru tratament. Utilizarea incorectă sau neconforma a produsului poate duce la complicații și reacții adverse.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE: Lipo-X FAT este destinat profesioniștilor cu pregătire în estetica corporala

Aplicați pe pielea curată în zonele dedicate tratamentului. Nu depășiți o cantitate de 5 ml pe suprafață de 10 cm2, nu aplicați în cantități care depășesc 10 ml/ tratament!!!

5 Produse
Nu exista recenzii

Clientii care au ales acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat