COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
  • -20%
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte
COLLEASE+ Medisepte

COLLEASE+ Medisepte

160,00 RON 200,00 RON -20%
cu TVA

COLLEASE+ Super Lifting Booster

Contine: 1x FLACON 200 mg Pudra (AQUA 70%, COLAGEN TIP I 100 MG 20%, ACID ASCORBIC (VITAMINA C) 5%, GLUTATION 5%) si 1x FLACON ACTIVATOR Aqua 10 ML.

 

COLLEASE+ este Colagen de tip I liofilizat, care este extras și purificat fara utilizarea de enzime proteolitice (care îi afectează semnificativ calitatea, fără degradare a structurilor proteice). Datorită acestei metode patentate de obținere, nu trebuie să fie stabilizat printr-un proces de reticulare, ca urmare, păstrează o bioactivitate foarte ridicată.

Avantaje: Atelocolagenul se caracterizează prin biodegradabilitate completă, lipsa răspunsului imun și a reacției inflamatorii, biocompatibilitate și siguranță (studii clinice).Atelocolagenul de tip I este un biostimulator, care se caracterizează și printr-un mecanism dublu de acțiune, pe lângă stimularea tisulară, induce bioregenerarea, adică determină proliferarea de noi fibroblasti, care vor sintetiza și noi fibre de colagen, astfel încât preparatul va prezenta o eficacitate ridicată indiferent de vârsta.

Aplicare: Poate fi folosit profilactic la tineri, prevenind formarea ridurilor, la persoane cu probleme de piele flacida, subțire și ridată, va întări și îngroșa eficient pielea. Această caracteristică a preparatului îl va face o indicație ideală pentru persoanele care au pielea subțire și flacida, dar care nu doresc o creștere a volumului facial.

Efecte: Obținerea unui efect natural al pielii, mai fermă, mai groasă și mai densă. Reduce ridurile fine din jurul ochilor, gurii, gatului, decolteului, mainilor, mai ales în acele zone în care pielea este subțire, ca pergament, atrofică, cu multe riduri fine.

COLLEASE+  este o nouă generație de colagen heterolog de tip I, sub formă de pulbere. Colagenul stimulează producerea de noi fibroblasti, contribuind la formarea colagenului de tip III - acesta este tipul de colagen găsit în derm, unde formează noi fibre de colagen. Reprezintă o nouă categorie de biomaterial pentru reconstrucția și restaurarea țesuturilor, creând condiții fiziologice optime pentru producerea de colagen nou. În plus, are Vitamina C și Glutation în compoziția sa.

INDICAȚII:

•Regenerarea si reconstructia defectelor pielii

•Tratamentul cicatricilor

•Reducerea ridurilor și a pielii flacide

•Îmbunătățirea elasticității și fermității pielii de pe față, gat, decolteu și maini

Mod de aplicare: COLLEASE+ stimulează fibroblastele să producă fibre endogene de colagen ca o nouă completare a țesuturilor.

•Preparatul este sub forma de pulbere de colagen, din care trebuie preparata o suspensie in proportie: 200mg de colagen la 10ml de activator inclus. Se amestecă conținutul până se obține o suspensie omogenă.

•Produsul trebuie utilizat într-un singur tratament, orice reziduu trebuie eliminat. Poate fi folosit cu aparatura tehnologica, meso gun, nano pen, punctat, liniar.

Metoda de aplicare COLLEASE+:

- FATA 3,5ml

- GAT 1,5ml

- DECOLTEU 3ml

- MAINI 2ml (1ml pentru o mână)

SERIA DE TRATAMENT: 4 intervale de tratamente 2-4 săptămâni, 1 tratament după șase luni

Reacțiile cutanate posibile în urma administrării produsului sunt: roșeața, mâncarimea și ușoara durere a zonei tratate (acestea pot dura de la câteva ore pâna la câteva zile)

5 Produse
Nu exista recenzii

Clientii care au ales acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat