TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.
TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.
TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.
  • -20%
TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.
TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.
TPRX acid mccosmetics  1 x10 ml.

TPRX acid mccosmetics 1 x10 ml.

144,00 RON 180,00 RON -20%
cu TVA

Acid TPRX - PH 6 - Biorevitalizare Fara Ace 

Peeling auto-neutralizant

1 x 10 ml.

 

Acid TPRX - Biorevitalizare fara aceste un tratament non invaziv care stimuleaza colagenul si elastina, regenereaza celulele epidermei.

Confera fermitate pielii, diminueaza ridurile, porii si ofera un lifting facial. Este eficient în tratamentul antiaging, are o acțiune puternică de rejuvenare, potrivit pentru tratarea liniilor de expresie. Tehnica de aplicare este apreciată, deoarece înlocuiește „puncția” cu un masaj profund pe care operatorul îl exercită conform liniilor de tensiune elastică a țesuturilor. Zonele în care TPRX găsește indicații sunt fața, gâtul si decolteul. De asemenea, este un tratament excelent pentru acnee în faza activă, rezultand o îmbunătățire observată incă de la prima sesiune.

TPRX este ideal pentru toate vârstele, la persoanele tinere pentru a se îmbunătăți pielea comedonică, iar la cele mai în vârstă pentru prevenirea și tratarea îmbătrânirii pielii

Recomandat pentru: Biorevitlizare, Regenerare, Linii de expresie, acnee. Pielea devine mai netedă și mai uniformă. Rezultate vizibile inca de la prima aplicare.

Ingrediente active: Acid tartaric, a-Arbutina, Acid kojic, Apă oxigenată

Protocol: TPRX în asociere cu microneedling, mezoterapie, biostimulare , laser, PRP
Procedura poate fi efectuată cu materiale prezente în mod normal în cabinet. Pentru cei care preferă să nu efectueze aplicația manual sunt disponibile lame specifice pentru aplicare. Se recomandă utilizarea mănușilor de vinil sau nitril, latexul este alergen și nu rezistă la pH-ul produsului.
Produsul are forma unui lichid gata de utilizare, poate fi preluat direct din flacon cu un ac de 18G.
Pentru un tratament fata, gat si decolteu sunt utilizati  2 - 4 ml. produs (se aplica cate o cantitate mica pe fiecare zona si se maseaza cu o usora presiune, se insista pe zonele cu laxitate pana la absorbtie totala) , se sterge surplusul cu apă de la robinet. Pentru un rezultat mai intens  se poate insista mai mult pe zonele afectate( fara ace, fără risc de îngheț, fară durere, nu este nevoie să întrerupeți activitățile sociale în perioada următoare tratamentului, nu fotosensibilizează, de aceea poate fi folosit vara, durata necesară efectuării tratamentului este de 10-15 minute). Dacă doriți să obțineți un rezultat mai stabil în timp, va trebui să efectuati 4 - 6 sedinte la interval de 2 saptamani. Până în prezent nu au fost înregistrate evenimente adverse. Dacă procedura este efectuată corect pe piele , produsul nu creeaza riscuri de niciun fel.

Produse recomandate la domiciliu: Restoring Cream SkinClinic

https://www.globalderma.ro/ro/acasa/234-restoring-cream-50-ml.html

Crema Glicosyl cu acid glicolic + factor de protectie UV

https://www.globalderma.ro/ro/acasa/231-glicosyl-50-ml.html

sau Crema Hidrasyl cu acid glicoilic + factor de protectie UV

https://www.globalderma.ro/ro/acasa/219-hidrasyl-.html


Produs: mccosmetics 

5 Produse
Nu exista recenzii

Clientii care au ales acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat