SkinClinic Pack Sun Protection Kit
SkinClinic Pack Sun Protection Kit
SkinClinic Pack Sun Protection Kit
SkinClinic Pack Sun Protection Kit

SkinClinic Pack Sun Protection Kit

Ultimele produse in stoc
330,00 RON
cu TVA

SkinClinic Pack Protecție solară conține:

Ulei pentru protectie solara SPF 30+ 150 ml.

Syl 100 Crema SPF 50 + 50 ml.

Gel după soare Hidrogel 4 ml.

 

•Indicatii: Sun Protection Oil este un ulei pentru protectie solara la atingere uscata, cu protectie 30+, destinat sa protejeze pielea fetei si a corpului de radiatiile solare pentru toate tipurile de piele. Formula sa combină creme de protecție solară organice și antioxidanți de origine naturală care blochează toate radiațiile UV și dezvoltarea efectelor sale negative. În acest fel protejăm pielea și evităm orice deteriorare ireversibilă, pe lângă prevenirea fotoîmbătrânirii. Crema Syl 100 50+ este o protecție solară pentru toate tipurile de piele. Formula sa combină filtre solare organice care blochează toate radiațiile UV și dezvoltarea efectelor sale negative. Acidul Hialuronic și Colagenul, care corectează și atenuează ridurile și semnele de fotoîmbătrânire. Moringa și Jojoba, care hidratează și repară bariera pielii. Hydrogel este un gel de recuperare a pielii menit să ofere un efect calmant și refacere dermică pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea atopică.

•Beneficii: Uleiul de protecție solară blochează toate radiațiile UV (UVA, UVB, IR și lumina albastră) și dezvoltarea efectelor sale negative. Previne fotoîmbătrânirea. Datorită conținutului său de uleiuri naturale de înaltă calitate și toleranță, permite pielii să fie hrănită la fiecare aplicare și astfel întărește și protejează bariera naturală a pielii. Atingere uscată. Crema Syl 100 50+ este o protecție solară urbană pentru toate tipurile de piele. Vă permite să blocați toate radiațiile UV, corectează și atenuează ridurile și semnele de fotoîmbătrânire datorită conținutului său în Acid Hialuronic și Colagen. În plus, hidratează și repară bariera pielii. Hidrogelul de îngrijire a pielii este un gel de recuperare a pielii care asigură starea de bine a pielii, calmand senzația de iritație și inflamație a pielii.

•Cum se utilizează: Aplicați protecție solară înainte de expunere și Hidrogel

Aplicați crema de protecție solară pe piele cu 30 de minute înainte de expunerea solară. Aplicați Hidrogel gel de câte ori este necesar pe zona care necesita sa fie tratata.

•Ingrediente Active: Ulei de avocado , Antileukine 6™, Filtre Orgánice, Acid Hyalurónic cu greutate mica moleculara, Lipide Moringa, Ulei de Migdale Dulci , Vitamina F, Colágen Natural, Árnica, Aloe Vera, Alfa-Bisabolol, Ulei de Jojoba, Alpha - Lupaline®

Cosmetică medicală de ultima generatie, datorită concentrației sale ridicate și a combinației de ingrediente bioactive produsele SkinClinic sunt folosite de peste 2000 de medici și specialiști din Spania si din intreaga lume

2 Produse
Nu exista recenzii
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat