SUN PROTECTION OIL 150 ml.
SUN PROTECTION OIL 150 ml.
SUN PROTECTION OIL 150 ml.
SUN PROTECTION OIL 150 ml.
SUN PROTECTION OIL 150 ml.
SUN PROTECTION OIL 150 ml.

SUN PROTECTION OIL 150 ml.

180,00 RON
cu TVA

ULEI PROTECTIE SOLARA SPF 30+

INDICAȚII:

• Protecție solară ridicată

• Textura: ulei cu SPF 30+

• Utilizare corporală și facială

• Protectie UVA, UVB, IR si Lumina Albastra

• Hrănire a pielii

Cantitate: 150 ml.

 

Sun Protection Oil este un ulei cu protectie solara, cu atingere uscată, protecție 30+ spf, formulat pentru a proteja pielea feței și a corpului de radiația solară, pentru toate tipurile de piele.

Formula sa combină substante de protecție solară organice și antioxidanți de origine naturală care blochează toate radiațiile UV (UVA, UVB, IR și lumină albastră) și dezvoltarea efectelor sale negative. Astfel protejăm pielea și evităm orice deteriorarea ireversibilă, pe lângă prevenirea fotoîmbătrânirii. Această protecție solară oferă și uleiuri naturale de înaltă calitate și toleranță care ne vor permite să hrănim pielea la fiecare aplicare și astfel întăresc și protejează bariera naturală a pielii.

Are o senzorialitate excelentă:

• Este foarte ușor de extins.

• Parfum moale de nucă de cocos și tiare (floare polineziană).

• Atingere uscată.

În plus, are un inel de protecție care împiedică scăparea și vărsarea produsului.

ACȚIUNE COSMETICĂ:

1. NUTRIREA Combinația sa de uleiuri permite hrănirea structurilor pielii și restabilirea funcției de barieră.

2. PROTECTIE SOARE Filtrele organice ne permit sa protejam structurile ADN-ului celular la nivel global, posibilele lor deteriorari, precum si blocarea radicalilor liberi si a tuturor efectelor negative ale acestora asupra pielii. În plus, combinația sa cu Alpha-Lupaline® permite protecția pielii de UVA, UVB, IR și razele de lumină albastră.

INGREDIENTE ACTIVE:

FILTRE ORGANICE Selectarea filtrelor de origine chimică. Set de ingrediente active cu capacitatea de a absorbi complet radiațiile UVA și UVB cu lungimi de undă scurte, medii și lungi. Proprietăți excelente și de lungă durată fotostabile și caracteristici senzoriale.

ULEI DE MIGDALE DULCI (6,5%) Proprietăți emoliente asupra pielii, asigură reglarea lipidelor de barieră datorită conținutului său ridicat de acizi grași nesaturați.

ANTILEUKINE 6™ (2 %) Ingredient activ derivat din algele brune numite Laminaria ochroleuca, cunoscută și sub denumirea de Golden Algae. Acest ingredient activ întărește și protejează bariera naturală a pielii, reducând roșeața cauzată de radiații și menținând pielea hidratată și protejată de fotoîmbătrânire.

ALPHA – LUPALINE® (1 %) Antioxidant de origine vegetală care protejează pielea de stresul oxidativ generat de radiațiile UV, IR și de lumină albastră. Ajutând la menținerea fermității și elasticității pielii, evitând pe cât posibil deteriorarea pielii.

ULEI DE AVOCADO (1 %) Ulei bogat in vitamina A, D si E. Are o excelenta penetrare transepidermica, care ajuta la hranirea diferitelor straturi ale pielii. Proprietățile sale ridicate de hidratare și emoliente înmoaie și relaxează pielea. Hraneste pielea in profunzime, refacend bariera.

VITAMINA E (0,5%) Antioxidant care ajută la combaterea radicalilor liberi. Protejează pielea de agresiunile externe și radiațiile UV.

INSTRUCTIUNI: Se aplica pe piele cu aproximativ 30 de minute inainte de expunerea la soare si se intinde. Repetați aplicarea la fiecare oră în caz de expunere intensă la soare sau de baie.

AVERTIZĂRI GENERALE • Utilizare externă. • Nu aplicați pe ochi, răni sau mucoase.

3 Produse
Nu exista recenzii
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatie

Acest site utilizeaza module cookie si trackere Google pentru a asigura o experienta optima clientilor nostri.

WhatsApp chat